Enschede aan Zee
Fotowedstrijd

Maak jij de mooiste waterfoto van Enschede? Win een plek in onze Waterkrant!

17 april Foto: Zach Reiner

We zijn op zoek naar de mooiste waterfoto’s in Enschede. Van stromende beken tot heftige buien, een sprong in het zwembad of een waterplas in de achtertuin: laat je inspireren door de veelzijdigheid van water in de stad. Het mooiste beeld krijgt een prominente plek in onze Waterkrant, die 22 mei op zo’n 70.000 (!) deurmatten in Enschede verschijnt.

Door Aileen Slot

Meedoen is simpel: stuur je foto (minimaal 2 MB) uiterlijk vrijdag 10 mei op naar info@1twente.nl met een beschrijving, de fotolocatie en je persoonlijke gegevens (naam, mailadres en telefoonnummer).

Heb jij niet de winnende foto? Niet getreurd! Een selectie van vijftig foto’s wordt op donderdag 30 mei geëxposeerd in het Balengebouw aan de Lonnekerspoorlaan en alle ingestuurde foto’s binnenkort te zien op deze site. In de juli hangen ze een aantal weken in de Bibliotheek Enschede. Na de expositie volgt er workshop met een vakfotograaf: hij geeft tips and tricks die je kunt inzetten om nóg mooiere foto's te maken. Na de creatieve workshop mag jij jouw foto - afgedrukt op kwalitatief hoogwaardig materiaal - mee naar huis nemen.